WEBINAR: Presentació del MESBarcelona: Plaques fotovoltaiques gratuïtes als terrats de Barcelona

  • cafbl

Data: 15/06/2021

El projecte Mecanisme per a l’Energia Sostenible de Barcelona (MES Barcelona) és el nou pla de transformació energètica de l’Ajuntament de Barcelona que permet instal·lar gratis plaques fotovoltaiques als edificis.

Aquest instrument servirà per acompanyar i accelerar la transició energètica de la ciutat al costat d’inversors privats, gràcies a la inversió en la instal·lació de plaques fotovoltaiques i rehabilitació energètica a la ciutat.

Com a Administrador de Finques, el teu rol pot ser de gran utilitat, facilitant la informació als teus clients, realitzant les sol·licituds en nom de les comunitats i gestionant els acords amb els operadors.

 

Data 15/06/2021
Horari de 12:00 a 13:30 h
Lloc WEBINAR ZOOM
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu Gratuït

 

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE'T

 

Ponents
ACTE DE BENVINGUDA per la Sra. Joana Amat Amigó - Vocal de la Junta de Govern del CAFBL i presidenta de FIDEM.

Sr. Miquel Rodriguez Planas - Comissionat de l'Agenda 2030 de l'Ajuntament de Barcelona.

Sr. Josep Lluis Villasante - Tècnic responsable del projecte MESBarcelona.

 

Programa

En aquest webinar s’informarà de la política municipal MESBarcelona, consistent en una inversió, per part de l’Ajuntament conjuntament amb operadors energètics, per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques de forma gratuïta als terrats i teulades de la ciutat de Barcelona.

S’explicarà com funciona aquesta política, com es pot sol·licitar i quins beneficis comporta per a la comunitat de veïns, així com el paper que poden tenir els Administradors de Finques en la gestió de la mateixa.