Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol: Noves mesures de prevenció al Col·legi


Data: 21/07/2020

A la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, i a la SLT/1747/2020, de 18 de juliol, el Govern va estendre a una part de l'àrea metropolitana de Barcelona, la Noguera i la resta del Segrià les mesures contra la Covid-19 que ja es van prendre a l'Hospitalet de Llobregat uns dies abans.

El comitè tècnic del PROCICAT recomana no sortir de casa si no és imprescindible, prohibeix les reunions de més de deu persones, limita l’aforament de bars i restaurants al 50% i tanca cinemes, teatres, locals d'oci nocturn i gimnasos. També es prohibeixen les visites a les residències de gent gran i es recomana cita prèvia per anar als locals comercials.

Davant d’aquest crit d’alerta, el CAFBL ha decidit tornar a prendre noves mesures de prevenció, que es posaran en marxa a partir d'avui, dimarts 21 de juliol. Per això, es reprèn el pla que es va aplicar a l’inici de la fase 2 on els treballadors estableixen torns de treball presencial i de teletreball en dies o setmanes alterns.

Pel que fa a les assessories, l'horari serà de 12.30 a 14.00 h i els dies d’atenció presencial amb cita prèvia seran els següents:
  • Dimarts: Jurídic (Sr. Ll. Bou) - Laboral (Sr. J. Sales)
  • Dimecres: Arquitecte (Sr. C. Pérez) - Enginyera (Sra. I. Barrau)
  • Dijous: Jurídic (Sr. J. Mª Aguilá) - Fiscal (Sr. G. Casanovas)
Com fins ara, per a qualsevol servei presencial al Col·legi serà necessari demanar cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions. Per reservar hora amb aquest servei, has d'entrar a la teva àrea personal de la intranet del web col·legial. I recorda que és obligatori l’ús de la mascareta dins del recinte del Col·legi.

En aquests moments demanem responsabilitat per part de tothom, ja que són els nostres actes els que poden intentar posar fre a aquesta pandèmia.