Celebració de Juntes de Propietaris


Data: 22/05/2020

T’avancem alguna novetat respecte a la Fase 2 de desescalada, seguint l’Ordre SND/414/2020, de 16 de maig, que regula la flexibilització de determinades restriccions d’àmbit nacional.

Celebració de Juntes de Propietaris

A Catalunya NO es poden fer reunions de juntes de propietaris presencials mentre no s’aixequi l’estat d’alarma, de conformitat amb el que estableix el Decret Llei 10/2020 de 27 de març.

Així mateix, en el moment en què les reunions es puguin realitzar presencialment, s’hauran de seguir unes mesures de prevenció en quant a la distància social de seguretat. Caldran espais amb superfícies més grans que els habituals, la qual cosa podrà suposar un cost més elevat.

A la imatge adjunta tens exemples de com s'han de mesurar les distàncies i les superfícies mínimes per assistent, encara que segons el disseny de la sala, les zones de pas, els accessos, els mobles i altres especificacions, l'esmentada superfície mínima podria ser major. Pots descarregar-te-la en PDF CLICANT AQUÍ.

/

Et recordem que en cap cas correspon ni a la comunitat de propietaris ni a l’administrador de finques facilitar als assistents mesures de protecció personal com mascaretes, guants, etc. No obstant, l’ús de les mascaretes serà obligatori, segons la normativa actual, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

A més, abans i després de la reunió s’ha de procedir a la neteja i desinfecció de tota la instal·lació on es desenvolupi la reunió, amb especial atenció a les zones de contacte amb els assistents.