Últims dies per participar al concurs de dibuix infantil "Què veus per la teva finestra?"

  • cafbl

Data: 21/05/2020

Ja han passat 10 setmanes des que va començar el confinament i, segurament, han estat unes setmanes molt diferents a les que acostumes a viure.

Moltes persones han hagut de combinar el teletreball amb una altra obligació molt important, els petits de la casa. I si a tu t’ha tocat viure aquesta situació, de ben segur saps que no ha estat una tasca fàcil.

Des del CAFBL vam voler pensar en els nens i nenes que han hagut de passar moltes hores tancats a casa i per això, vam crear el concurs de dibuix infantil “Què veus per la teva finestra?”.

En vistes de la prolongació de l’estat d’alarma i de l’inici de la desescalada de manera esglaonada, s’ha considerat convenient fixar la data de termini per a la presentació dels dibuixos, en el divendres 29 de maig de 2020. Així que si els teus nens no han participat, encara estan a temps de fer-ho durant tota la propera setmana .

Pel que fa al dibuix guanyador, la resolució del Jurat es farà pública al llarg de les dues setmanes següents del tancament del concurs.

Per enviar-nos els dibuixos (un per nen), pots fotografiar-los o escanejar-los i enviar-nos-els a aquest correu electrònic: durbano@cafbl.cat

Accedeix al següent enllaç per conèixer les bases d’aquesta acció i assegura´t de complir tots els requisits.

Seguim acolorint aquests dies!

#TotAniràBé