Enquesta de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge sobre l'afectació de la COVID-19 al sector de l'habitatge


Data: 18/05/2020

L'Observatori Metropolità de l'Habitatge de Barcelona (O-HD) ens ha sol·licitat difondre una enquesta que ha realitzat per conèixer com ha afectat la COVID-19 en el sector de l'habitatge.

T'adjuntem la carta rebuda on hi ha un enllaç perquè puguis accedir a l'enquesta esmentada.

 
Benvolguts/des,

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB), integrat en l’Institut d’Estudis Regionals Metropolitans de Barcelona, en col·laboració amb l’Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AUS) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, ha llançat una enquesta amb l’objectiu de conèixer en detall l’afectació del Covid-19 en el sector de l’habitatge.
 
Aquesta enquesta compta amb el suport de les àrees d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Gestors d’Habitatge Social de Catalunya.
 
Mitjançant una sèrie de preguntes dirigides als ciutadans d’entre 14 i 99 anys, l’enquesta “Habitant en confinament” vol donar resposta a aspectes com les condicions d’habitabilitat durant l’estat de confinament, les deficiències dels habitatges (inclòs espais exteriors i comuns) o les dificultats per fer front al pagament dels habitatges, entre moltes altres qüestions.
 
Tot aquell qui vulgui participar en l’enquesta pot fer-ho en aquest link i a l’apartat Notícies de la web de l’O-HB: ohb.cat

El nostre objectiu és que l’enquesta arribi al màxim nombre de persones, i per aquest motiu us agrairíem molt que ens ajudéssiu a fer-ne difusió.
 
Moltes gràcies!
Salutacions,
 
Per a més informació:
Informació O-HB
info@ohb.cat