Projecte Radars: ajuda'ns a detectar casos de vulnerabilitat a la teva comunitat

  • cafbl

Data: 17/04/2020

T’informem que l’Ajuntament de Barcelona, davant la situació d’alarma generada per la Covid-19, ha engegat el Projecte Radars, destinat als col·lectius més vulnerables del nostre veïnat que es puguin trobar amb necessitat d’ajuda.

Aquesta campanya que fomenta el bon veïnatge, proposa una sèrie d’accions a veïns i veïnes que no formin part de col·lectius de risc, per ajudar a les persones que ho necessitin de la seva comunitat. Es tracta de petites accions per cobrir les necessitats quotidianes d’aquestes persones vulnerables com aprofitar els desplaçaments per fer-los la compra o baixar les escombraries, per exemple. També se’ls hi pot fer companyia, tot i en la distància, telefonant-los o parlant des de la porta.

Per això, et demanem si podries col·laborar en aquesta campanya informant directament a l’Ajuntament de Barcelona de qualsevol cas de vulnerabilitat que puguis detectar a les comunitats que gestiones. Pots posar-te en contacte amb Radars enviant un correu electrònic a radarsgentgran@bcn.cat i, en cas d’emergència, trucar al 112.

A més, sempre que sigui possible, t’agrairíem que difonguis aquestes accions a les teves comunitats de propietaris, perquè el veïnat estigui informat d’aquesta campanya. L’Ajuntament ha creat un cartell informatiu que, si creus adient, es pot penjar en algun lloc visible de la comunitat.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.
Ajudem-nos entre tots i totes!