Concurs de dibuix infantil: Què veus per la teva finestra?

  • cafbl

Data: 07/04/2020

Entrem a la setmana 4 de confinament per l’estat d’alarma pel coronavirus. Sabem que és una situació complicada per a tothom i que tots estem lluitant contra aquest virus. Una lluita a la que també s’han sumat els més petits de la casa, als quals cal admirar per la seva paciència i valentia.

És per aquest motiu que el CAFBL ha creat Què veus per la teva finestra?”, una iniciativa per animar a que els infants del teu despatx participin enviant els seus dibuixos. Creiem que dibuixant poden canalitzar les seves pors i preocupacions, a més de ser una molt bona manera d’entretenir-se.

Aquest concurs va dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 11 anys, familiars de col·legiats i/o dels empleats dels despatxos. Conforme anem rebent els dibuixos, els anirem penjant en aquest espai creat especialment per a aquesta iniciativa.

El termini per participar-hi és fins el divendres 29 de maig. Tots els participants rebran un petit obsequi de part del CAFBL. L'autor del dibuix guanyador rebrà el premi de mans de la presidenta del CAFBL en l'acte que s'organitzarà a la seu col·legial. Per enviar-nos els dibuixos (un per nen), pots fotografiar-los o escanejar-los i enviar-nos-els a aquest correu electrònic: durbano@cafbl.cat

Accedeix al següent enllaç per visualitzar les bases d’aquesta acció i assegura´t de complir tots els requisits.

Volem saber què veuen els petits per la seva finestra i fins a on pot arribar la seva imaginació. Animeu-vos i participeu!

#TotAniràBé