Mesures preventives contra el coronavirus


Data: 11/03/2020

Al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida s’estan seguint totes les mesures preventives indicades per les autoritats sanitàries de Catalunya per tal d’evitar la propagació del coronavirus.

En conseqüència de la compareixença pública d’aquest matí del president Quim Torra, junt amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, s’han establert una sèrie de restriccions noves que s’han de seguir:

  • Suspensió d’activitats col·lectives de més de 1.000 persones a espais oberts o tancats a partir de demà dijous. Si són menys de 1.000 persones, només es podran realitzar si es limita l’assistència a 1/3 de l’aforament per garantir les distàncies mínimes.
  • Activitats esportives a porta tancada.

 

El CAFBL s’ha posat a disposició de la Conselleria de Salut per col·laborar en tot allò que sigui precís, donada la nostra relació directa amb els veïns i veïnes dels immobles, derivada del desenvolupament de la tasca professional dels Administradors de Finques Col·legiats.

Així mateix, estem fent un seguiment i una estricta observació de la situació per informar cada dia de les possibles noves mesures que puguin sortir.

La Junta de Govern, el personal laboral i els assessors del CAFBL resten a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.