La Intercol·legial organitza el Congrés de les Professions dins el marc del Saló Biz Barcelona 2017

  • cafbl

Data: 10/05/2017

Torna una nova edició del Saló d´emprenedoria Biz Barcelona i l´associació Intercol·legial, com ja ve sent habitual en els darrers anys, hi participa de forma molt activa. El Saló se celebrarŕ els dies 31 de maig i 1 de juny al recinte de la Fira de Montjuďc a Barcelona.

Congrés de les Professions
Enguany, la Intercol·legial s´ha involucrat d´una forma molt més activa en aquest Saló i s´ha promogut la iniciativa del Congrés de les Professions 2017.

Dins del marc i de les instal·lacions del Saló Biz Barcelona, se celebrarŕ el Congrés de les Professions. Per aquest motiu, el dia inaugural del Congrés també serŕ el 31 de maig. L´economista José María Gay de Liébana realitzarŕ la conferčncia Els reptes dels professionals en l´economia del s.XXI i també, paral·lelament, tindrŕ lloc, una jornada de networking on les empreses podran concretar breus entrevistes amb un tipus de professionals determinats i viceversa.

Un cop acabat el Biz Barcelona, se li donarŕ continuďtat al Congrés de les Professions. De l´1 al 26 de juny cada col·legi que estigui vinculat a l´associació Intercol·legial podrŕ organitzar xerrades, conferčncies i/o tallers a les seves respectives seus que estaran oberts a tots els col·legiats de tots els col·legis professionals de la Intercol·legial. S´estima que entre totes les organitzacions col·legials se celebraran aproximadament més de 100 activitats. A la web del Congrés de les Professions es pot visualitzar l´agenda de conferčncies.