PRESENTACIÓ OFICIAL DEL SEGELL DE QUALITAT QCaf!

  • cafbl

Data: 07/06/2022

Ens plau presentar-te un nou projecte, el SEGELL DE QUALITAT QCaf, la primera acreditació per a professionals del nostre sector.  

El Segell de Qualitat QCaf està basat en uns estàndards de qualitat dels diferents serveis que ofereixen els Administradors de Finques col·legiats, per tal d’acreditar la seva experiència, formació, capacitació, possibilitats tecnològiques i potencial tècnic en els diferents àmbits. Amb aquest distintius’identificaran públicament les bones pràctiques del teu despatx dins de la professió, donant confiança als teus clients. 

 
Per aconseguir aquesta acreditació, serà necessari realitzar un procés d’avaluació dels serveis que ofereixes, per garantir el compliment d’uns requisits mínims obligatoris, de manera imparcial i objectiva. Aquesta tasca avaluadora la durà a terme una entitat independent, la certificadora acreditada i reconeguda ICDQ. 
 
El principal objectiu és acompanyar-te en la millora de la qualitat professional, aportant valor i prestigi a la tasca dels AFC com a garantia d’un servei de qualitat. 

Des del CAFBL et convidem a assistir a la presentació oficial del SEGELL DE QUALITAT, que tindrà lloc el dimarts 7 de juny a les 12 h al Reial Cercle Artístic, al carrer dels Arcs, 5 de Barcelona 

Et pots inscriure des de la teva Intranet, a l'apartat "Informació al Col·legiat" trobaràs la pestanya "Segell Qualitat".

Després de l’acte tindrà lloc un petit pica pica. Ens encantaria que vinguessis! 

Per a qualsevol dubte, consulta, o si vols que t’avisem personalment quan el servei ja estigui disponible, pots posar-te en contacte amb nosaltres a segellqualitat@cafbl.cat