8 de març, Dia Internacional de la Dona

  • cafbl

Data: 21/02/2019

L’any 1977 les Nacions Unides van corroborar la implementació del 8 de març com a Dia Internacional de les Dones. Des d’aleshores, és molta la feina que s’ha fet en matèria del dret a la igualtat efectiva entre homes i dones, un dret que històricament s’ha vulnerat sistemàticament, però és evident que encara queda molt marge per avançar. 

Enguany, al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, celebrarem un acte per adherir-nos a les celebracions que es duran a terme durant aquesta jornada i per posar el nostre granet de sorra a la causa en favor de la igualtat de gènere. 

Sota el lema “Celebrem tots el Dia de la Dona, tenim molt a dir-vos”, el proper divendres 8 de març es realitzarà a la sala d’actes del Col·legi una xerrada-taula rodona en la que s’exposaran teories i experiències personals sobre tot el que tingui relació amb el dret a la igualtat home-dona. 

Presentació i cloenda: Anabel Miró, presidenta del CAFBL 

Ponència “La presència de la Dona a la Societat i a les Corporacions Professionals”: Daniel Faura, expresident del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i president ACCID 

Experiències de vida, testimonis dels professionals: Joana Amat, membre de la Junta de Govern del CAFBL; Eva Sancho, Administradora de Finques; Neus Aragonès, treballadora del CAFBL; Víctor Forns, treballador del CAFBL. 

Dia: 8 de març 

Hora: De 12:00h a 14:00h 

Lloc: Sala d’actes del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida 


Inscripció