Desenvolupem una nova tecnologia per generar contrasenyes d'accés a la Intranet del Col·legi

  • cafbl

Data: 12/02/2019

Dins el procés de digitalització dels serveis que estem duent a terme des del Col·legi durant els darrers anys, acabem de desenvolupar una nova tecnologia que permetrà als col·legiats en exercici de la professió, als no excercents amb informació i als sèniors (+65 anys) amb informació, assignar subcontrasenyes als seus col·laboradors per accedir, totalment o parcialment, a la Intranet.

Amb aquesta eina atorguem als col·legiats la potestat d'establir a quina informació i a quins serveis podran accedir les persones autoritzades del seu despatx dins l'àrea privada de la web.

La creació dels accessos serà totalment personalitzable per part del col·legiat i es podrà modificar sempre que es vulgui. No hi haurà limitació de subcontrasenyes, se'n podran tenir tantes com usuaris hi hagi en cada despatx, i a cadascuna d'elles se li podran assignar els paràmetres de forma individualitzada.

Per conèixer de forma més detallada com s'han d'establir aquestes subcontrasenyes consulta el manual d'ús accedint al següent enllaç: Manual d'ús

Per a qualsevol dubte o qüestió en referència a aquest nou servei pots trucar al Col·legi (934510202) o enviar un correu electrònic a informatica@cafbl.cat.