21 de gener, Dia Europeu de la Mediació

  • cafbl

Data: 07/01/2019

Coincidint amb l’aniversari de l´aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d´Europa de la 1a Recomanació número R (98) 1, sobre mediació familiar, el 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació.

Per aquest motiu, durant el mes de gener es duen a terme tot un seguit d´activitats de promoció i divulgació de la mediació a Catalunya, amb la participació de diverses entitats com són col·legis professionals, ajuntaments, diputacions i universitats per tal de promoure la mediació entre els ciutadans i donar-ne a conèixer les característiques i els avantatges.

El proper dilluns 21 de gener el Consell de Col·legis d´Administradors de Finques de Catalunya celebra una taula rodona a la sala d´actes del CAFBL on es debatrà sobre el tema de la mediació en l´àmbit dels apartaments turístics.


CEMCAF

El Centre de Mediació Immobiliària del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF) és un òrgan que gestiona un registre de mediadors especialitzats en matèria immobiliària i de l’administració de finques.

La mediació és una via alternativa de resolució de conflictes on una tercera persona neutral i imparcial, el mediador, ajuda a les parts a arribar a un acord en el seu conflicte. Els quatre principis bàsics de la mediació són: voluntarietat, confidencialitat, imparcialitat i neutralitat.

Per demanar informació o sol·licitar l’accés al CEMCAF es pot trucar directament al Col·legi (93 451 02 02) o enviar un correu electrònic a centredemediacio@cafbl.cat.