Rebuild 2018 – Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció

  • cafbl

Data: 14/09/2018

Els propers dies 26, 27 i 28 de setembre se celebra a Barcelona REBUILD 2018 – CONGRÈS NACIONAL D’ARQUITECTURA AVANÇADA i CONSTRUCCIÓ 4.0, el nou esdeveniment boutique per impulsar la transformació del sector de l’edificació. Una confluència amb la innovació de materials, l’off-site, el disseny, la tecnologia i la sostenibilitat. El Consell de Col·legis d´Administradors de Finques Col·legiats de Catalunya convida als seus col·legiats a accedir al Congrés de forma gratuïta. Pròximament rebreu via circular el codi per obtenir el Business Pass gratuït. 

Una visió 360º de totes les etapes de l’edificació. Amb una agenda per l’etapa de disseny de projectes amb l’Arquitectura Avançada; una altra agenda per la fase d’execució amb la Construcció 4.0; i finalment una altra etapa d’experiència d’usuari amb l’Interiorisme i el Disseny. 

BIM, Realitat Virtual, IoT, Eficiència Energètica, Arquitectura Avançada, Disseny, Construcció 4.0, Domòtica, Smart Lighting, 3D Printing, Proptech, Buildtech, Interiorisme, Nous Materials, Construcció en Fusta, Passivhaus, Estratègia, i Construcció Sostenible són algunes de les temàtiques del congrés. 

Descobreix les últimes tendències i innovacions per impulsar els teus projectes a una nova dimensió en un Showroom amb més de 200 firmes i el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 amb més de 250 experts internacionals.