Amb un Administrador de Finques Col·legiat guanyes, nova campanya del Consell

  • cafbl

Data: 20/04/2018

El Consell de Col·legis d´Administradors de Finques de Catalunya acaba de llançar la campanya publicitària sota el lema ´´amb un Administrador de Finques Col·legiat guanyes´´, que va dirigida, principalment, a la societat que habita en nuclis urbans. 

L´eix principal de la campanya és una landing page (una web senzilla on hi apareix informació clara, precisa i concisa, en la que l´usuari hi pugui trobar la informació de forma ràpida i resumida). A la part superior de la landing s´hi troba un mapa de Catalunya amb les regions de Barcelona-Lleida; Girona i Tarragona diferenciades. 

Accedint a la regió que escollim, anirem a parar als cercadors de col·legiats de cadascuna de les webs dels tres col·legis d´Administradors de Finques de Catalunya. D´aquesta manera, l´usuari pot comprovar si el seu administrador està col·legiat o no, i també pot obtenir informació sobre com contractar els serveis d´un Administrador de Finques Col·legiat. 

A la part inferior hi veiem els quatre conceptes que un Administrador de Finques Col·legiat et proporciona i que es reproduiran durant tot l´any. Tranquil·litat, confiança, seguretat i convivència. L´objectiu de la campanya és que els internautes arribin a la nostra landing, per aconseguir-ho s´utilitzaran banners en diaris digitals i en xarxes socials. Els mitjans digitals escollits són La Vanguardia, El Periódico, el Diari Ara, el Diari de Girona i el Diari de Tarragona. Pel que fa a la xarxes socials tindrem presència a Facebook i a Twitter. 

Landing page en català 

Landing page en castellà