Manifest del CAFBL sobre la situació actual de Catalunya


Data: 05/10/2017

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, lamenta i condemna les situacions de violència produïdes en aquests darrers dies a Catalunya i expressem la nostra solidaritat amb totes les persones afectades.  

La nostra societat civil sempre s’ha caracteritzat per la bona convivència i l’absolut respecte a la llibertat, a la pluralitat i als drets fonamentals de les persones. Els Col·legis Professionals, com a expressió de la societat civil, hem de promoure i  aixecar ponts de diàleg i entesa que permetin assolir una solució consensuada a la situació actual.
 

Per aquesta raó, el CAFBL com a representants dels professionals de l’Administració de Finques, que sempre hem sabut harmonitzar diferències en l’àmbit comunitari, fem una crida a la serenor i al diàleg com a única garantia de la convivència en societat i alhora instem als governants de Catalunya i d’España a un exercici de màxima prudència i responsabilitat respectant els drets de les persones per sobre de qualsevol altre interès o consideració.  

En aquest sentit i com a ferms defensors de la mediació, proposem aquesta eina per tal d’apropar les diferents posicions en aquest conflicte que tant preocupa a la ciutadania.    

Junta de Govern